Chef at home

Private chef Stanislas Béziat works throughout the South-East, Avignon, Gordes, Vitrolles, Marseille, Aix en Provence, Cassis, La Ciotat, Toulon, Saint Stropez, Cannes...

But also wherever you ask.

MAKE YOUR REQUEST

Why Choose a Private Chef?

  • Full customization : for meals that exactly match customer expectations.
  • Quality and know-how : high-level cuisine directly at home.
  • Comfort and serenity : no stress, no preparation, just the pleasure of tasting.
  • Privacy and Security : the leader ensures total discretion.
  • Memorable events : every meal becomes a special occasion.


Conclusion : A private chef at home embodies the ultimate luxury and comfort, providing you with an exceptional and completely personalized dining experience.


MAKE YOUR REQUEST

Choix de L'Hôte

Menu 1:


ENTREE   PLAT   DESSERT


* Travail du chef (comprend : les courses, la préparation/le service à l'assiette/le rangement de la cuisine) 65€/pers

                                                                          Total : à partir de 55€   *frais de course   frais de déplacement


Menu 2:

AMUSE-BOUCHES (3 pièces/pers)   ENTREE   PLAT   DESSERT


* Travail du chef (comprend : les courses, la préparation/le service à l'assiette/le rangement de la cuisine) 85€/pers

                                     Total : à partir de 75€   *frais de course   frais de déplacement 


Menu 3:

AMUSE-BOUCHES (3 pièces/pers)   2 ENTREES   2 PLATS   2 DESSERTS


* Travail du chef (comprend : les courses, la préparation/le service à l'assiette/le rangement de la cuisine) 180€/pers

                                     Total : à partir de 100€   *frais de course   frais de déplacement


MAKE YOUR REQUEST
Top of page MAKE YOUR REQUEST Top of page
Share by: